Οι Αρτινοί στην «πρώτη γραμμή» του Αυθεντικού Μαραθωνίου


Περισσότεροι από 50.000 δρομείς έτρεξαν την Κυριακή (13/11), στους δρόμους της Αθήνας στο πλαίσιο του 34ου Αυθεντικού  Μαραθωνίου. Ανάμεσά τους και πολλοί Αρτινοί που διαμένουν στην πρωτεύουσα ή ταξίδεψαν εκεί για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις  τους.

Και στην πόλη μας το τρέξιμο, τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει της μόδας. Στις μέρες μας η ανάγκη για άθληση, αλλά και για… τρέξιμο έχει γίνει «must». Είναι σαν να πραγματοποιεί κανείς αγώνα δρόμου, προκειμένου να ξεφύγει από το άγχος της καθημερινότητας. Πόσους καφέδες, άλλωστε, θα πιούμε στην πλατεία;


Οι άνθρωποι, εξάλλου, έχουν ανάγκη από καθημερινή φυσική δραστηριότητα, καθώς με αυτό τον τρόπο αναπτύσσουν τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική τους υγεία. Οι ωφέλειες του αθλητισμού στην ανθρώπινη ζωή είναι τεράστιες και καλό θα ήταν να κατανοηθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Πίσω πάλι στην Αθήνα και τον Μαραθώνιο, ο κόσμος που έτρεξε ήταν πολύς, ενώ υπήρχαν στα πεζοδρόμια αρκετοί θεατές που φαινόταν να το διασκεδάζουν. Το ίδιο και οι Αρτινοί που τα έδωσαν όλα μέχρι τον τερματισμό, δίνοντας εκ νέου ραντεβού για τον επόμενο  Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

[random][newsticker]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Javascript Disable Please Enable Javascript To See All Widget