Θεατρική παράσταση: Ο μπακαλόγατος
Πότε: από 13 Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου κάθε βράδυ εκτός Δευτέρας και Τρίτης, στις 9.00 μ.μ.

Πού: στο θέατρο ΑΘΟΑ

Είναι πασίγνωστο, είναι αγαπημένο, το έχουμε δει πολλές φορές, αλλά δεν θα σταματήσουμε να το βλέπουμε στην κλασική του κινηματογραφική εκδοχή και σε κάθε θεατρικό ανέβασμα από επαγγελματίες ή ερασιτέχνες που θα μας τύχει.

Μιλάμε για το έργο «Tης Kακομοίρας» (Ο Μπακαλόγατος). Έξυπνο, αστείο και αξιοπρεπές έρχεται από μια άλλη εποχή να μας μεταφέρει το ήθος του. Φτάνει επιτέλους στο θέατρο ΑΘΟΑ για να ανακατευτεί με το σήμερα, να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας, χαρίζοντάς μας στιγμές ευφορίας και ευδαιμονίας.   Μια φιλόδοξη θεατρική παραγωγή από την ομάδα που αντιμετώπισε πάντα με την δέουσα σοβαρότητα κωμωδίες και δράματα και κέρδισε την συμπάθεια του κόσμου.

Το αριστοτεχνικό κείμενο έγραψαν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι και την ευρηματική σκηνοθεσία της συγκεκριμένης παράστασης υπογράφει η Μελίνα Κατίου.

Τα σκηνικά φιλοτέχνησε ο Νίκος Κατίου και ο Νίκος Παύλου.
Παίρνουν μέρος οι: Σωκράτης Φωτιάδης, Λάμπρος Μπαβέτσιας, Φωτεινή Tασούλα,Μιχάλης Σπέντζας, Φίλιππος Καματήρας, Κατερίνα Αλυμάρα, Ευτυχία Βασιλάκη, Γιώργος Παπαβασιλείου, Κώστας Κίτσος, Μελίνα Κατίου, Κλεοπάτρα Βασιλείου και Κώστας Κοτσιάνης.

Παραστάσεις από 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ έως 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ κάθε βράδυ εκτός Δευτέρας και Τρίτης στο θέατρο ΑΘΟΑ, στις 9.00 μ.μ.

Πηγή: Arta.Events


Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

[random][newsticker]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Javascript Disable Please Enable Javascript To See All Widget