Η μόδα των ουζερί στην Άρτα
Εσείς που κυκλοφορείτε λίγο παραπάνω τα βράδια στην Άρτα, θα έχετε καταλάβει τη... νέα μόδα. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά τα ουζερί που ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο στην πόλη μας.

Δεν λέω και εμένα μου αρέσουν τα συγκεκριμένα μαγαζιά και να πω την αλήθεια τα τιμάω και με το παραπάνω, ωστόσο, δεν μπορώ να μην κάνω, για ακόμα μια φορά, αναφορά στο επιχειρηματικό δαιμόνιο των Αρτινών.
Και αναφέρομαι στο γεγονός, πως αφού έπιασαν 4-5 ουζερί, ας δημιουργήσουμε και άλλα, αρκετά περισσότερα... Έτσι, ο Αρτινός, αν μη τι άλλο, θα έχει επιλογές.

Επιλογές έχει, ευρώ δεν έχει, αλλά ας μην φεύγουμε από το θέμα και τον κορεσμό που θα υπάρξει, στο συγκεκριμένο είδος διασκέδασης. Τσιπουράκι, μπύρα, ουζάκι και κρασί θα τα σιχαθεί η ψυχή μας, καθώς σε λίγο, στο κέντρο, θα υπάρχουν παντού ουζερί.

Μακάρι να μην γίνει αυτό και όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά πλέον ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και οι... μόνιμοι πελάτες λίγοι. Προσθέστε και τα καφενεία, που υπάρχουν σε όλη την Άρτα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Παλιά η μόδα στην Άρτα ήταν οι καφετέριες, τώρα τα ουζερί. Άντε, να δούμε, τι θα έχει η συνέχεια... [full-post]
   

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

[random][newsticker]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Javascript Disable Please Enable Javascript To See All Widget